Fysioterapi og Mensendieck fysioterapi

I likhet med muskelterapeutene behandler fysioterapeuten hele deg. Selv om smertene sitter ett sted, kan den komme fra andre strukturer enn der du har vondt. Når smerter og stress setter seg, er det ofte et tegn på ubalanse i spenningsmønsteret i muskler og vev.

Vi behandler både akutte og kroniske plager, blant annet nakke- og ryggplager, stress, spenningshodepine og kjevespenninger. Ingen plage er for stor eller liten! Vi hjelper deg til en mer smertefri hverdag og økt livskvalitet.

Under selve behandlingen er fysioterapeuten sammen med deg hele tiden. Behandlingen består av dyp massasje, manuelle teknikker som forbedrer leddbevegeligheten og enkle tøye- og styrkeøvelser. Vi tilbyr også kinesiotaping. Holdningskorrigering, generell bevisstgjøring og skreddersydde treningsprogram er også en del av behandlingen. Etter noen behandlinger vil du kjenne bedring og lære hvordan du selv kan endre bevegelsesmønsteret ditt, slik at du ikke får tilbakefall av plagene. Fysioterapeuten tar også på seg ergonomioppdrag ute på bedrifter.

Vi har kort ventetid og står klare for å hjelpe nettopp deg!