Introtilbud på kostholdsveiledning.

Mitt hovedfokus er å gi kroppen næring, jeg ønsker at den maten du spiser skal være proppfull av næring, vitaminer, antioksidanter, mineraler, fettsyrer, aminosyrer, proteiner og karbohydrater, og alt det gode som finnes i maten vi spiser.

Jeg ønsker å vise vei til hvordan du kan få en god balanse i kostholdet, og hvordan vi kan gi kroppen den næringen den trenger for at du skal føle deg bra.

Pakke på 3 møter

3 konsultasjoner med kostholdsveileder for 1100 kroner. Dette inkluderer en konsultasjon på 60 min, og to konsultasjoner og 30 minutter. Fullpris er 1640 kroner.

Pakke på 5 møter

5 konsultasjoner for 1500 kroner, dette er et avslag på 40%. Inneholder en konsultasjon på 60 min og 4 konsultasjoner på 30 minutter.

Dette tilbudet varer ut mai 2018.

 På første konsultasjonen prater vi litt sammen og finner ut av dine ønsker, til neste konsultasjon får du en liten hjemmelekse som vi går gjennom på 2 konsultasjon, gjerne en uke etter. Fram mot 3 konsultasjon vil jeg sette meg ned å jobbe med forslag til ditt kosthold og på tredje konsultasjon vil jeg komme med noen spesifikke tips til kostholdsendringer.

På 4. konsultasjon snakker vi om hvordan det har gått, hva som fungerer og ikke fungerer, og har mulighet til å gjøre flere justeringer.

På 5 konsultasjon vi det bli en liten oppsummering og snakk om veien videre.

For å få en kostholdsplan spesielt tilpasset deg og ditt næringsinntak, men tips til vitaminer og mineraler som er viktig for deg og din kropp kan du kjøpe det for 790 kroner. Noe som tilsvarer prisen på en times konsultasjon.Du kan også få en  ernæringsanalyse for 790 kroner også. Med en ernæringsanalyse vil jeg gå gjennom ditt kosthold og finne ut hva du trenger mer og mindre av. Mineraler, vitaminer, proteiner, fett og karbohydrater.

I en kostholdsplan vil du få gode råd til hva du trenger å fokusere på i ditt kosthold ut fra ernæringsanalyse.
Få ernæringsanalyse og kostholdsplan nå for 1500 kroner.

 

Jeg håper vi ses.

Hilsen Barbro, Kostholdsveileder TMS