Høyt sykefravær er en av de største økonomiske utfordringene for næringslivet. Muskel og skjelettplager er den mest vanlige årsaken til sykefravær og dette koster bedriftene store summer hvert år. Kropp og Helseklinikken har over 10 års erfaring med behandling ute på bedrifter. Vi kan bistå bedrifter på flere områder for å redusere sykefraværet.  Vi kombinerer ulike fagområder for å finne de beste løsningene. Et av de mest populære tiltakene er massasje på jobben. Massasje av de ansatte kan redusere stress og muskelspenninger i nakke,rygg og skuldre. Vi veileder også de ansatte til bedre arbeidsstilling på jobb, gir tøye/treningsøvelser og jobber med bevisstgjøring rundt egenhelse. Vi er opptatt av helheten.

Vi behandler både akutte og kroniske plager. Vi legger også stor vekt på den forebyggende delen av behandlingen.

Våre samarbeidspartnere gir tilbakemelding om at sykefraværet falt betraktelig etter oppstart. Noen av bedriftene har vært med oss i over 10 år og sier de ikke kunne klart seg uten. Ansatte forteller at etter behandlingene startet har de ikke vært sykemeldt pga. muskel og skjelettplager.  Bedrifter vi i dag samarbeider med: Oppland Arbeiderblad, Gudbrandsdølen Dagningen, Madshus, Mustad Autoline, Eika, Azets, Kleppes frisør, Smakfullt storkjøkken og Thomtes trafikkskole.

Ønsker du eller din bedrift et tilbud? Ta kontakt, vi kommer gjerne og holder en presentasjon. Ring oss på 61148900 eller send oss en epost: post@kroppoghelseklinikken.no

 

MASSASJE PÅ JOBBEN- FOREBYGGENDE BEHANDLING- REDUSERE SYKEFRAVÆR- MUSKEL OG SKJELETTPLAGER.