Hva sier klientene?

Det er særdeles viktig for oss at våre klienter forstår at vi jobber i en medisinsk tradisjon, og har høy profesjonalitet rundt både behandlingene og konseptet generelt.

Hva du kan forvente av Kropp og Helseklinikken og terapeutene våre

  • Profesjonalitet
  • Kvalitet
  • Høy kompetanse basert på erfaring og kunnskap
  • Engasjerte terapeuter i et positivt og hyggelig klinikk miljø

Jeg har i de siste år vært plaget med flere anfall av Menieres sykdom med påfølgende trykk i ørene og stramme skuldre og nakke. Flere besøk i helsevesenet, både offentlig og privat, har ikke ført til bedring. Fikk anbefalt å prøve Kropp og helseklinikken på Gjøvik. Allerede etter to behandlinger merket jeg betydelig bedring. Trykket og pipingen i ørene er betraktelig mindre og jeg har mye mindre plager med hode, nakke og skuldre. Jeg går nå til jevnlige behandlinger for å holde dette ved like. Jeg kan på det sterkeste anbefale Kropp og helseklinikken for andre med lignende problemer som  mine, og også for folk med muskelplager generelt.

Hans Frøslid

Da jeg møtte til første massasjetime hos Beate, var kroppen min stor, kostholdet var usunt, formen var slapp og dårlig, og motivasjonen til endringer var heller liten. Jeg ville gjerne bli kvitt den store magen min, men helst uten særlig selvinnsats, sulting og trening. Største grunn til at jeg bestilte timen var fordi jeg fikk den gratis av min far.

Allerede den første timen mens Beate gikk løs på den slappe magen min og de store lårene mine, klarte hun å tenne en liten gnist av motivasjon i meg. Ved å være nysgjerrig på meg og min livsstil klarte Beate å få meg til å innse at jeg kunne gjøre små endringer i min livsstil, men likevel ha stor helsemessig utbytte av det.

Etter massasjen ble jeg både blå og støl, men det var bare deilig! Det var deilig å kjenne at det faktisk skjedde noe i den slappe kroppen min! Og ved neste time uken etter, viste målingen at låret mitt var 7 cm slankere 🙂 Jeg trodde først det var målt feil, men det var helt sant. Til dels var det masse væskeopphopninger som kroppen nå fikk kvittet seg av med.

Beate benytter fordomsfri og motiverende samtaleteknikk under massasjen, og det fikk meg til å ønske å gjøre en innsats for min egen livsstil. Massasjen virket motiverende ved at mage, lår og rumpe ble 1 cm slankere hver uke. Det ble da også lettere å bidra litt selv mellom behandlingene ved å begynne å spise litt sunnere og “lea seg” litt.

Etter hvert har jeg – godt motivert av og heiet fram av Beate – satt meg nye mål for vekt, kosthold og trening. Jeg har nå et kosthold som passer meg, det er enkelt, men sunt, og litt søtt i blant. Det er ingen slankekur, lavkarbo eller sulting Beate motiverer til, men et sunt kosthold der jeg spiser regelmessig og blir god og mett. Kroppen min er blitt strammere og totalt 30 cm slankere. Jeg har enn så lenge gått ned ca. 10 kg, og energien har kommet tilbake. Dette merket jeg ved at jeg begynte å rydde opp i hele huset. Loft, kjeller og boder ble også mange kilo lettere! Det er lettere å stå opp om morgenen og jeg er ikke lenger så sliten etter jobb som jeg var.  Og det beste av alt, jeg har turt å melde meg på mosjonsløp! For noen måneder siden var det helt utenkelig, men nå turde jeg for jeg tror jeg kan klare det! For meg er mosjonsløpene både et mål, men også motivasjon for å opprettholde en mer sunn og fysisk livsstil.
Tone Emilsen

For vel et år siden var stive vonde skuldre, stiv nakke, hodepine og svimmelhet så plagsomt at det tok fra meg det meste av energien, trener litt til vanlig, men det hjalp ikke. Prøvde forskjellige behandlinger og trening uten at det hjalp. Fikk tips fra arbeidskolleger om helseklinikken og bestilte time. Denne behandlingen er det eneste som har virket for meg, kjente stor bedring etter kort tid og sammen med litt egeninnsats som synsundersøkelse, litt justeringer på pcen og trening er stive vonde skuldre, stiv nakke, svimmelhet og hodepine så godt som borte. Behandlingen har gitt meg ny energi, mye ros til helseklinikken for det.

Karianne

Jeg har i flere år vært plaget med vond rygg og verkende armer, spesielt i perioder hvor jeg har jobbet mye. Jeg har prøvd mange forskjellige behandlinger uten at det har blitt noe varig virkning av det. Med 2 små aktive barn, mann som jobber skift i tillegg til at jeg selv jobber i 3 forskjellige kommuner, er det vanskelig å fungere i hverdagen hvis kroppen stritter imot. Jeg var veldig nære ved å møte veggen da jeg hadde store plager, og hadde så å si gitt opp og prøve å behandle det da jeg hadde erfart at det ikke hadde noe varig virkning på meg.

En dag jeg karret meg på jobb til tross for smertene, så jeg en reklame på kontoret vårt hvor det sto 50% på første behandling med bilde av ei som ble massert. Nederst sto det Kropp og Helseklinikken med et telefonnummer. Jeg tenkte, det der så godt ut – lurer på hva det her egentlig er? Jeg tok en telefon og fikk snakke med ei blid og koselig dame som fortalte meg at de drev med behandling av rygg, nakke og vonde armer – samt mye mer. Jeg sa; Det er akkurat det jeg trenger, og bestilte meg en time under tvil med tanke på tidligere opplevelser med andre behandlinger, men jeg fikk gi det en sjanse. Da jeg kom til første behandling ble jeg tatt godt imot å ble undersøkt nøye før jeg fikk beskjed om å legge meg på benken. Jeg hadde en stor hoven kul i nakken og skuldrene oppunder ørene – noe som har gjort at jeg har hatt en veldig dårlig kroppsholdning. Jeg ble veldig overasket under behandlingen da det på bildet på reklamen så veldig behagelig ut noe det tvert imot ikke var. Jeg ble veldig støl etter første behandling, men fortsatte å gå til behandling 1 dag i uken framover.

Allerede etter andre behandling merket jeg stor forskjell både med tanke på kroppsholdning og at jeg var mer bevisst på hvor jeg skulle ha skuldrene, og ikke stresse meg ihjel på alle «må, burde og skal» tanker og heller være tilstede der jeg er når jeg er der. For meg ble dette en kjempefin opplevelse. Jeg har mye mindre plager og jeg må si at dette også gjorde mye med humøret mitt. Jeg legger også merke til  forandringen hos barna, hvor fornøyde de er – når mor også har det bra. Jeg kunne ikke klart meg uten. Jeg kunne skrevet side opp og side ned om alle mine positive opplevelser med denne behandlingen, men er du en som meg som sliter med «vondter» alle steder pga. krevende hverdag og stress – gjør som meg; Gi Kropp og Helseklinikken en sjanse.

Kvinne 26

Vi skal være helseklinikken som ser hele deg!