Jeg er utdannet sykepleier og driver med en mastergrad i helsefremmende arbeid. Som kostholdsveileder vet jeg at ernæring har mye å si for helsen. Jeg fremmer et sundt og næringsrikt kosthold, bestående av både fett, proteiner og karbohydrater.
Jeg tror det er viktig å gi kroppen det kroppen trenger, framfor det vi har lyst på.
La kroppen få bestemme hverdagsmaten, så kan hodet få bestemme festmaten.
For meg er det ikke så viktig hva slags BMI du har, hvor mye du veier eller hvordan du ser ut. For meg er det viktig at du føler at du har en kropp som fungerer. Og med noen justeringer i matveien kan man merke stor forskjell på kroppen, psyken og helsen.
Jeg fremmer ingen dietter, men langsiktige forandringer som kan bli en integrert del av din hverdag.  Ønsker du tips og råd for hvordan du kan ha et optimalt kosthold i en hektisk hverdag?
Jeg ønsker å gi veiledning og foredrag til enkeltpersoner og grupper. Jeg skreddersyr veiledningen til din hverdag og dine behov.
Forskjellige grupper kan være gravide, ammende, småbarnsfamilier, studenter, diabetikere, overvektige, revmatikere, psykiske utfordringer, tretthet, slapphet, dårlig konsentrasjon, hyperaktivitet og ADHD.
Jeg tar gjerne på meg oppdrag for bedrifter, skoler, lag og foreninger.
Ønsker du å bestille tid til en konsultasjon eller ønsker et besøk av meg på din arbeidsplass, skole eller lag/forening, ring 61148900 eller send en epost: post@kroppoghelseklinikken.no